domingo

CONCURS DE REDACCIÓ PREMI DE RELAT BREUL’alumnat de Segon d’ESO participa al “53º Concurso Coca-Cola Jóvenes Talentos, Premio de Relato Corto” en llengua castellana i a la 36a edició Premi Coca-Cola de Relat Breu en llengua catalana. L’objectiu del concurs és fomentar l’escriptura creativa entre l’alumnat.
Per participar en els concursos, els alumnes de l’Institut Ramon de la Torre han redactat un relat en cada llengua i es farà una selecció dels millors redactors. Els alumnes seleccionats representaran al centre en la següent fase que tindrà lloc el dia 6 d’abril, en llengua catalana, i el dia 13 d’abril, en llengua castellana, al Campus Catalunya de la Universitat Rovira i Virgili.
Més informació aquí.

Etiquetas: , , ,

lunes

Concurs Mobile Learning Awards

La Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona convoca el primer Concurs Mobile Learning Awards.
La convocatòria s'adreça a l'alumnat de Catalunya, en aquestes quatre categories: Educació infantil i primària, Educació secundària obligatòria, Batxillerat i Ensenyaments artístics i Formació professional.
Uns grups d'alumnes de 2n d'ESO i jo mateixa ens hem animat a participar. Per tant, l’Institut Ramon de la Torre participa en aquest concurs, en la categoría d’Educació Secundària Obligatòria, amb l’enregistrament de tres vídeos realitzats per alumnat de 2n curs de l’ESO amb les següents característiques: 
Temàtica. El tema del concurs és "Aprenent amb el mòbil".  El vídeo  mostra com faciliten l'estudi i l'aprenentatge els dispositius mòbils (telèfons mòbils, tauletes i netbooks). 
Treball col·laboratiu. La producció és un treball en equip, format per un màxim de 4 alumnes del centre. 
Durada. El contingut del vídeo ha d’estar realitzat amb un dispositiu mòbil en un pla d’un minut de durada amb una única presa.
Premis. Una tauleta d'última generació i una visita guiada al Mobile World Congress o al Mobile World Center per a cadascun dels membres del grup guanyador de cada categoria. Els finalistes rebran una acreditació de la seva participació en el concurs i un obsequi.
El lliurament de premis se celebrarà el dia 21 de febrer.
http://mobileworldcapital.com/
http://www.mobileworldcongress.com/

Aquest article es publica també a la pàgina web del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès.

Etiquetas: , , , , ,

Entradas anteriores