lunes

Concurs Mobile Learning Awards

La Fundació Barcelona Mobile World Capital amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya i l'Ajuntament de Barcelona convoca el primer Concurs Mobile Learning Awards.
La convocatòria s'adreça a l'alumnat de Catalunya, en aquestes quatre categories: Educació infantil i primària, Educació secundària obligatòria, Batxillerat i Ensenyaments artístics i Formació professional.
Uns grups d'alumnes de 2n d'ESO i jo mateixa ens hem animat a participar. Per tant, l’Institut Ramon de la Torre participa en aquest concurs, en la categoría d’Educació Secundària Obligatòria, amb l’enregistrament de tres vídeos realitzats per alumnat de 2n curs de l’ESO amb les següents característiques: 
Temàtica. El tema del concurs és "Aprenent amb el mòbil".  El vídeo  mostra com faciliten l'estudi i l'aprenentatge els dispositius mòbils (telèfons mòbils, tauletes i netbooks). 
Treball col·laboratiu. La producció és un treball en equip, format per un màxim de 4 alumnes del centre. 
Durada. El contingut del vídeo ha d’estar realitzat amb un dispositiu mòbil en un pla d’un minut de durada amb una única presa.
Premis. Una tauleta d'última generació i una visita guiada al Mobile World Congress o al Mobile World Center per a cadascun dels membres del grup guanyador de cada categoria. Els finalistes rebran una acreditació de la seva participació en el concurs i un obsequi.
El lliurament de premis se celebrarà el dia 21 de febrer.
http://mobileworldcapital.com/
http://www.mobileworldcongress.com/

Aquest article es publica també a la pàgina web del Centre de Recursos Pedagògics del Tarragonès.

Etiquetas: , , , , ,

Entradas anteriores